S čím všetkým vám pomôže online chat na webe?

Online chat je jednou z najefektívnejších metód komunikácie medzi spoločnosťou a zákazníkmi. Je to praktický a rýchly spôsob, ako zákazníci môžu získať informácie a odpovede na svoje otázky v reálnom čase, bez nutnosti dlhého čakania na telefonát alebo e-mail.

Mnoho spoločností už začlenilo online chat reago na svoje webové stránky ako súčasť zákazníckeho servisu. Pridajte sa aj vy medzi množstvo spokojných zákazníkov a zefektívnite tak svoju komunikáciu, ktorá sa vám postará o zvýšenie predajov.

  1. Pomoc so zvýšením konverzií

Vďaka online chatu reago vaši zákazníci dostanú presné odpovede na všetky svoje otázky oveľa rýchlejšie v porovnaní s e-mailovou komunikáciou. Tým si u zákazníkov vybudujete dôveru a lojalitu.

        2.      Pomoc so zvýšením konverzií

Tým, že vaši zákazníci dostanú jasné odpovede, pomôžete im v ich rozhodovacom procese. V súčasnej dobe ľudia neradi čakajú, takže vďaka rýchlym odpovediam zvýšite svoje šance na predaj.

        3.      Úspora času

Online chat umožňuje zákazníkom rýchlejšie a pohodlnejšie získať potrebné informácie, čím im ušetrí čas, ktorý by inak strávili hľadaním odpovedí.

        4.      Flexibilita

V našom online chate reago dostanú vaši zákazníci odpoveď na svoje otázky akýkoľvek deň, vrátane víkendov a sviatkov v čase od 8:00 do 22:00.

        5.      Úspora nákladov

Použitie online chatu môže pomôcť spoločnostiam ušetriť náklady na telefonický support a zároveň zefektívniť zákaznícku podporu.

Tým, že online chat reago pokrýva komunikáciu so zákazníkmi 14 hodín denne 365 dní v roku, ušetríte náklady na full-time zamestnancov, ktorí by v ostatnom prípade vykonávali prácu v rovnakom rozsahu.

        6.      Zvýšenie produktivity

Efektívne použitie online chatu môže zvýšiť produktivitu spoločnosti tým, že umožní zákazníckej podpore pracovať s viacerými zákazníkmi naraz.

        7.      Zlepšenie analytiky a štatistík

Online chat umožňuje spoločnostiam sledovať a analyzovať interakcie so zákazníkmi, čím im umožňuje lepšie pochopiť ich potreby a zlepšiť tým svoje služby.

        8.      Personalizácia

Vďaka online chatu na webe môžete personalizovať svoju zákaznícku podporu, vďaka čomu si vytvoríte lepšie vzťahy so svojimi zákazníkmi.

        9.      Včasná identifikácia prípadných technických problémov na webe

Raz za čas sa môže stať, že na webe “niečo” nefunguje. Vo väčšine prípadov sa to spoločnosť dozvie až na základe informácii od svojich zákazníkov. Avšak,  máloktorý návštevník si dá námahu, aby spoločnosť informoval o problémoch. Pri používaní online chatu na webe môžu zákazníci všetky problémy napísať rovno operátorom, ktorí ihneď môžu riešiť nápravu.

        10.     Vylepšovanie popisov služieb a produktov

Dopytujú sa zákazníci otázky, ktoré nemáte uvedené pri produktoch ani vo svojich FAQ? Na základe informácií z chatov od klientov ich viete jednoducho dopĺňať i upravovať na svojej stránke.


Jednoducho, online chat reago je skvelou voľbou pre váš web. Nielen pre zefektívnenie komunikácie, ale aj pre budovanie vašej značky. Túžite mať množstvo spokojných zákazníkov, ktorí sa k vám budú s radosťou vracať? Nečakajte a obráťte sa na nás.

Ďalšie články

Kontaktujte nás

od 8:00 do 22:00

Máte ďalšie otázky, chcete s nami nadviazať spoluprácu, alebo len tak nezáväzne konverzovať?

Sme tu pre vás.

Pon-Ned
8:00 - 22:00
Volajte
0911 834 017
Napíšte

Napíšte nám rýchlu správu

Táto stránka je chránená testom reCAPTCHA a spoločnosťou Google Ochrana súkromia a Zmluvné podmienky.

* odpovieme vám do 24 hodín, ak nie pozývame vás na kávu ;)

Chcete využívať náš chat ešte dnes? Stačí ak si vytvoríte nezáväznú objednávku a my vás budeme obratom kontaktovať.

od € 199/ mesačne